Hay Accordeon

De Hay Accordeon collectie heeft wel wat weg van de Drum serie, maar toch net een tikkeltje anders. Het verschil zit hem vooral in de vorm van de lampenkap. De print is anders, maar heeft er ook wel iets van weg. Deze Hay Accordeon tafellamp LED is een absolute beauty voor op je nachtkastje, bijzettafel of dressoir. Heb jij al een plekje in gedachte? Terugkomend op de naam van deze collectie: Accordeon. De accordeon is een muziekinstrument die een gewicht tot wel 20 kilogram kan hebben. De lampenkap is daarentegen zo licht als een veertje met 0,15 kilogram. Zo verplaats je hem eenvoudig naar de plek waar je wel wat extra licht kan gebruiken. Wil je meer weten? Bekijk dan de gehele collectie. 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Hay design

Het Deense designlabel Hay is een merk waar je al jaren niet meer omheen kunt en dat is niet gek als je deze fraaie collectie ziet. De combinatie van een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje maakt de creatie van topdesignproducten mogelijk. Rolf en Mette Hay zijn de oprichters van dit geliefde designmerk als het gaat om Scandinavisch design. Hay is erg goed in de typische Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje steken. Kenmerkend voor Hay zijn de neutrale kleuren, pasteltinten en natuurlijke materialen. Van woonaccessoires tot meubels, in de collectie van Hay vind je alle ingrediënten die nodig zijn om je woning in te richten.

Originele Hay Accordeon lampen met prints

Naast de tafellamp stellen we je graag voor aan de Hay Accordeon vloerlamp LED. Met de aan- en uitschakelaar bedien je de vloerlamp eenvoudig. Hij voorziet je van licht op het moment dat je het nodig hebt, maar verplaatst zich ook zonder problemen op de achtergrond als hij uitstaat. De Hay Accordeon hanglamp LED small hang je middels de snoerlengte van 400 centimeter op de hoogte waarop je hem kunt gebruiken. De kleuren rood, wit, zwart en groen staan centraal in deze serie. Kun je geen genoeg krijgen van al deze prints? Dan is het een optie om deze pronkstukken met elkaar te combineren in je woning. Hoe dan ook, de lampen van Hay geven je interieur graag een boost.

Hay Accordeon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay Accordeon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven