Hay 30 Degree

Ontwerper Johan van Hengel heeft alle hanglampen uit de Hay 30 Degree collectie ontworpen. Maar waar komt de naam van deze serie vandaan? Elk van deze lampen heeft een binnenhoek van 30 graden. Is dat ook echt zo? Je kunt het natuurlijk altijd even nagaan met je geodriehoek om er zeker van te zijn. De hanglampen zijn in verschillende groottes en kleuren verkrijgbaar waardoor er vast een item bij zit die jij mooi vindt. We stellen je graag voor aan de kleinste van het stel: de Hay 30 Degree hanglamp LED small. Deze lamp heeft een diameter van 24 centimeter en een hoogte van 17 centimeter. De snoerlengte bedraagt 400 centimeter in zijn totaliteit. Hierdoor heb je helemaal zelf in de hand op welke hoogte je deze fraaie lamp ophangt. Ben je benieuwd naar de andere lampen uit deze serie? Kijk maar snel! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Hay design

Hay is één van de meest verkochte merken bij Flinders. Dit hippe designlabel is in 2002 opgericht door Rolf en Mette Hay. Zij staken diverse Deense ontwerpen uit de jaren 50 en 60 in een nieuw jasje en zetten zo Scandinavisch design weer helemaal op de kaart. Een knap staaltje architectuur, het gebruik van duurzaam materiaal en een bescheiden prijskaartje zorgen ervoor dat Hay inmiddels is uitgegroeid tot een geliefd designlabel. Naast banken heeft Hay ook prachtige barkrukken, plaids en eetkamerstoelen in de collectie. De ontwerpen worden gekenmerkt door kleuren als zwart, wit en pasteltinten in combinatie met natuurlijke materialen als hout en katoen. Strakke lijnen en het weglaten van overbodige details zorgen tot slot voor de minimalistische look die typerend is voor Scandinavisch design.

Kleurrijke, minimalistische Hay 30 Degree hanglampen

De lampen uit deze serie hebben een minimalistische vorm, maar zijn toch kleurrijk op hun manier. Tenminste als je de lampenkap in een kleurtje bestelt dan. De lampenkap is namelijk verkrijgbaar in de kleuren naturel, groen en oranje. De Hay 30 Degree hanglamp LED medium is een maatje groter met een diameter van 33,5 centimeter. De lamp kun je dimmen tot de hoeveelheid licht die je op dat moment nodig hebt. De lampenkap is gemaakt van een gelaagd eikenfineer en heeft als je goed kijkt een fraai patroon voorzien van houtnerven. Ben jij onder de indruk? Wij wel! Als je toch op zoek bent naar wat grotere lampen, dan kun je kiezen voor de 30 Degree hanglamp LED large en de 30 Degree hanglamp LED x-large.

Hay 30 Degree bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Hay. Dat betekent dat wij alle producten uit de Hay 30 Degree collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven