Gubi Adnet

De Gubi Adnet serie is een unieke collectie spiegels van Jacques Adnet. Deze meubelontwerper geldt als een icoon van het Franse modernisme en zijn stijl is het toppunt van luxe. In 1950 ontwierp Adnet een ronde leren spiegel met messing scharnieren, in samenwerking met modehuis Hermès. Deze spiegel is vandaag de dag bij Flinders in drie maten verkrijgbaar: Adnet Circulaire spiegel small, Adnet Circulaire spiegel medium en Adnet Circulaire spiegel large. Elke spiegel is leverbaar in de kleur olijf, bruin of zwart. Vind je een rechthoekige spiegel mooier? Kijk dan eens bij de Adnet Rectangulaire spiegel small, Adnet Rectangulaire spiegel medium en Adnet Rectangulaire spiegel large. Deze prachtige handgemaakte spiegels zijn een sieraad voor elk interieur. Welke spiegel hang jij aan de muur?

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-7 van 7 producten Sorteren op 1-7 van 7 producten Terug naar boven

Flinders is dé Gubi Adnet dealer van Nederland

Flinders is officieel dealer van de Gubi Adnet familie van Jacques Adnet. We kunnen alle design spiegels leveren. Ben je op zoek naar een specifieke spiegel van Gubi of heb je een meer technische vraag? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op.

Bij Flinders vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Bestel je Gubi producten bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.