Naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Sun serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Het zonnetje in huis: Graypants Sun

De Graypants Sun collectie heeft meer lampen. De grootste versie van deze lamp heet de Graypants Sun 48 White hanglamp. In één woord: wauw! De lamp heeft een diameter van maar liefst 128 centimeter en een hoogte van 108 centimeter. Let er daarom dus wel op dat je in elk geval een grote eettafel hebt, mocht je hem boven je eettafel willen hangen. Uiteraard komt hij ook prima tot zijn recht in de woonkamer of slaapkamer. De Graypants Sun 32 hanglamp en de Graypants Sun 48 hanglamp voelen zich net als de witte varianten niet thuis in vochtige ruimtes. Uiteraard kun je deze lamp wel goed schoonhouden door de lamp stofvrij te maken met een luchtspray of anders een stofdoek te gebruiken. Zo straalt elke lamp uit deze collectie weer helemaal net als dat het zonnetje dat ook altijd doet (als hij schijnt tenminste). Laat je interieur daarom stralen met een van de lampen uit de Graypants Sun collectie.

Graypants Sun bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Sun collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Sun collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Sun serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.