Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Ohio serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Sierlijke Graypants Ohio hanglampen

De Graypants hanglamp komt eigenlijk prima tot zijn recht in welk interieur dan ook. Je kunt ook kiezen voor een slag groter. De Graypants Ohio 32 White hanglamp. De lamp heeft een diameter van maar liefst 82 centimeter. Deze prachtige dame siert het plafond boven jouw eettafel in elk geval. Het prachtige sfeerlicht schijnt door de gaatjes aan de zijkant en dat terwijl de onderkant open is. Je kunt daarom dus prima een boek of de krant lezen aan de eettafel ook al is het buiten misschien wat donker. Ga je liever voor een donkere lamp? Kies dan voor de Graypants Ohio 24 hanglamp of de Graypants Ohio 32 hanglamp. Zoals je ziet zijn dit dezelfde lampen alleen dan in een meer roestkleurige kleur. Een stuk donkerder, maar toch heel mooi!

Graypants Ohio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Ohio collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Ohio collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Ohio serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.