Naar boven

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Moon serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Handgemaakte Graypants Moon hanglampen

Eerder heeft de kleinste van het stel de revue gepasseerd. Nu zullen we je ook kennis laten maken met de Graypants Moon 14 White hanglamp en de Graypants Moon 18 White hanglamp. Deze lampen vormen prima sfeerlicht voor boven je eettafel. Het is ook leuk om ze alle drie met elkaar te combineren. Zo creëer je een prachtig speels effect! Het kan natuurlijk ook zo zijn dat dat je naar een donkerdere lamp op zoek bent. Bijvoorbeeld de Graypants Moon hanglamp small. Deze lamp heeft ook nog twee andere formaten: de Graypants Moon hanglamp medium en de Graypants Moon hanglamp large. De combinatie van de lasertechniek en het handwerk zorgt ervoor dat elke Moon er toch net weer wat anders uitziet. Zo haal je hoe dan ook een uniek exemplaar in huis. Deze lampen schitteren elke dag weer van top tot teen.

Graypants Moon bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Moon collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Moon collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Moon serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Graypants Moon gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.