Graypants Kerflights

De Graypants Kerflights zijn een opvallende verschijning. Vervaardigd uit gerecycled karton zorgt deze duurzame zigzag lampenkap voor een bijzonder lichtspel. Dit effect komt fantastisch tot zijn recht bij de Rita wandlamp, die gefragmenteerde lichtstrepen op de muur werpt. Ook bij de tafelmodellen, de Palmer tafellamp en de Leland tafellamp, wordt het licht prachtig gefilterd door het uitgesneden patroon.

Sorteren op

1-5 van 5 producten

De goocheltruc van Graypants

Als klap op de vuurpijl hebben alle Graypants Kerflights nog een verborgen truc achter de hand: je kunt de lampenkap binnenste buiten draaien. Dus ben je uitgekeken op de naturel kap? Draai dan de lampenkap van bijvoorbeeld de driehoekige Ripley hanglamp of de ronde Selwyn hanglamp met de gekleurde kant naar buiten, en je hebt meteen een andere look. De Graypants Kerflights zijn verkrijgbaar in wit, zwart of lava.

Graypants Kerflights collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Kerflights producten van Graypants. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifiek Kerflights product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven