Graypants Disc

Je hebt een mooie eettafel gekocht met bijpassende stoelen. Het enige wat je nog nodig hebt is bijpassend licht. Een mooie hanglamp van Graypants Disc boven de eettafel komt dan prima tot zijn recht. Of misschien wel meerderen. Afhankelijk van de grootte van je eettafel (en de lamp natuurlijk). Heb je een licht interieur? Dan kun je bijvoorbeeld eens kijken naar de Graypants Disc 16 White hanglamp. Deze prachtige lamp is op een bijzondere manier tot stand gekomen. De ontwerpers kwamen jaren terug een stapel verhuisdozen tegen en gaven ze een tweede leven. Voilà: de Graypants Disc lampenserie was geboren. Deze lamp is de kleinste van het stel. Hij heeft ook nog een grotere broer en zus: de Graypants Disc 20 White hanglamp en de Graypants Disc 24 White hanglamp. De lampen kun je ook prima met elkaar combineren om een speels effect in je interieur te creëren.  

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Bell serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Het unieke ontwerpproces van de Graypants Disc

De Graypants Disc hanglamp heeft eigenlijk alles wat je zoekt in een lamp. Hij heeft niet alleen een prachtig uniek ontwerp, maar geeft ook mooi verspreid licht. Dit alles komt door het bijzondere productieproces van deze lamp. In eerste instantie lijkt het misschien dat deze lamp is gemaakt van plastic, staal of hout. Fout! Deze lamp is gewoonweg gemaakt van karton. Ja, het kan ook simpel. De Graypants Disc hanglamp is hier een voorbeeld van. Doordat elk van deze lampen met de hand wordt gemaakt haal je hoe dan ook een exclusief exemplaar in huis. Wat wil je nog meer? Een exclusieve hanglamp die ook nog eens ecologisch verantwoord is. Schijnt het zonnetje niet? Wees niet bang, want met deze lampen schijnt het zonnetje altijd in huis.

Graypants Disc bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Disc collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Disc collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven