Naar boven

Graypants Bell

Zoals je misschien al weet heeft Graypants behoorlijk wat productfamilies met elk een eigen collectie hanglampen. Zo ook de Graypants Bell collectie. Als je de naam zo ziet, denk je misschien aan een zware lamp. Niets is minder waar. De Graypants Bell hanglamp is namelijk net zo licht als dat hij lijkt. Hij is namelijk gemaakt van karton en daarom schijnt het licht gemakkelijk door de vele kleine gaatjes. Zoals je hebt kunnen zien heeft deze lamp een aparte structuur die niet zomaar tot stand komt. Met een speciale lasertechniek worden er losse ringen uit gerecycled karton gesneden waarbij de onderkant vervolgens glad wordt gebrand. Met de laser wordt de lamp op maat gesneden en daarna met de hand in elkaar gezet. Dat is toch maar mooi even een stukje maatwerk. Om de lamp in elk interieur tot zijn recht te laten komen is hij in twee formaten gemaakt. 

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Bell serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Dé witte Graypants Bell

Leef je graag milieubewust en sociaalbewust? Oftewel een lust voor het oog en voor het milieu. Dan is de Graypants Bell 10 White hanglamp echt iets voor jou. Bij het ontwerp van deze lamp is werkelijk overal over nagedacht. Zo’n lamp is gemaakt van gerecycled karton en is recyclebaar. Deze hanglamp uit de Bell serie voelt zich niet thuis in vochtige ruimtes. Het design van deze lamp geeft een prachtig effect wanneer het licht aan staat. Ga je liever voor een grotere lamp? Dan is de Graypants Bell 16 White hanglamp misschien wat voor aan jouw plafond. Hij voelt zich thuis in de eetkamer, slaapkamer, woonkamer, entrée, lunchruimte, vergaderruimte en werkplek. Ga maar snel genieten in huis of op werk met een van de lampen uit de Graypants Bell familie.

Graypants Bell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Bell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Bell collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Bell serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.