Naar boven

Graypants Ausi

Het maakt niet uit voor welke Graypants Ausi lamp je kiest, want elk van deze lampen is in ieder geval milieuvriendelijk en ecologisch verantwoord. De Graypants Ausi 8 hanglamp is zo’n lamp die denkt aan de omgeving. Maar hoe wordt nou dat prachtige effect op de lampenkap gecreëerd? De lampenkap is gemaakt van gerecycled karton inclusief een brandwerende coating. Met behulp van een speciale lasertechniek worden er losse ringen uitgesneden waarna de onderkant van het karton wordt glad gebrand. Zo wordt de lamp met een laser perfect op maat gesneden en uiteindelijk met de hand in elkaar gezet. Een knap stukje maatwerk dus. Ook de Graypants Ausi 12 hanglamp en de Graypants Ausi 14 hanglamp worden op deze manier gemaakt. Handig om te weten: elke Ausi lamp kan niet goed tegen vocht. 

Graypants’ unieke designs

Graypants is een unieke designstudio, die in 2008 in Seattle is opgericht. Drie ontwerpers bundelden hun krachten om verantwoord design op een verantwoorde wijze te maken, van verantwoorde materialen. Deze filosofie resulteerde onder andere in de Ausi serie: een collectie lampen gemaakt van gerecycled karton. De oprichters van Graypants zijn creatieve geesten en houden zich vooral bezig met productontwerp, architectuur en andere ‘fun things in the world’. In het assortiment van Graypants vind je een overvloed aan hanglampen. Het resultaat van elk van deze lampen is duurzaam en innovatief. Voor iedere eco-lover wat wils! Geen wonder dus dat de Graypants hanglampen populair zijn bij zowel particulieren als bedrijven.

Lichte Graypants Ausi hanglampen

De Graypants Ausi hanglampen zijn er ook in een witte variant. Niet alleen licht van kleur, maar ook licht van materiaal. In een licht huis komt deze lamp dus uitstekend tot zijn recht. Neem bijvoorbeeld eens de Graypants Ausi 8 White hanglamp. De geribbelde vorm van deze lamp zorgt voor een prettig, zacht licht dat op een heel bijzondere manier verspreid wordt. Dubbel zo fijn dus, want deze lamp is niet alleen fijn voor het oog, maar denkt ook aan het milieu. De hanglamp wordt ook tegen de hitte beschermd doordat hij is behandeld met een niet-giftige brandvertrager. Ben je eigenlijk meer op zoek naar een hanglamp van ‘formaat’? Kies dan voor de Grapyants Ausi 14 White hanglamp. Deze lamp heeft namelijk een diameter van 39 centimeter en een hoogte van 36 centimeter. Met deze lamp ben je van een ding zeker: er hangt een hippe lamp aan je plafond. Wij kunnen ons ook voorstellen dat je liever voor een tussenmaatje gaat. Dan is de Graypants Ausi 12 White hanglamp wat voor jou. Het licht van elk van deze lampen wordt in ieder geval prettig verspreid door de ontelbare gaatjes in het karton.

Graypants Ausi bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Graypants. Dat betekent dat wij elk product uit de Graypants Ausi collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Graypants Ausi collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Graypants Ausi serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.