Hay Gradient theedoek 2 stuks
Ruim op voorraad
 
€ 25
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Hay Gradient theedoek 2 stuks

Omschrijving

Het Hay Gradient theedoek 2 stuks is ontworpen door Scholten & Baijings.

Met de Hay Gradient theedoek 2 stuks hoop je dat de vaatwasser het niet doet, zodat je lekker vaak kunt afdrogen. Al heb je wel het risico op fikse ruzie over wie er mag afdrogen. Maar ook wie de vaat laat uitdruipen of een functionerende machine heeft voor de afwas, wordt blij van deze kleurrijke theedoeken. Want de kleuren fleuren de hele keuken op.

De Hay Gradient theedoek 2 stuks heeft een lengte van 75 centimeter en een breedte van 52 centimeter. De theedoek is gemaakt van een mengeling van katoen en polyester. In een set zitten twee verschillende theedoeken. De ene theedoek heeft een witte basis die streepsgewijs verloopt naar felroze. De andere theedoek heeft een blauwgrijze basiskleur, die streepsgewijs verloopt naar lichtgeel.

Zoek je naast het Gradient theedoek 2 stuks van Hay een ander theedoek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Hay. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Gradient theedoek 2 stuks, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

product_soort_filter
Afmetingen (b) 52 x (h) 75 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 2 jaar (excl. stoffering)
Merk Hay
Soort Hay accessoires, Hay theedoeken
Herkomst Denemarken
Ontwerper Scholten & Baijings
Opmerking Let op: 2 theedoeken in verschillende kleuren.

Sfeerafbeeldingen

Hay Gradient theedoek 2 stuks
Hay Gradient theedoek 2 stuks

Klantenreviews

Heerlijke theedoeken, ze nemen ook veel meer water op dan onze oude.
J. van Dammen 15 april 2015
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven