Goods spiegels

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand… Welke Goods spiegel is de mooiste van het land? Het is aan jou om die keuze te maken. En dat kan nog best lastig worden, want de Goods spiegels zijn stuk voor stuk grappige ontwerpen die je allemaal wel aan je muur zou willen hangen. De Knobble spiegel van Goods, bijvoorbeeld. Deze laat je precies zien hoe de werkelijkheid in elkaar zit. Spiegelglas, haak, that’s it. Het leuke is dat je voor deze Goods spiegel kunt kiezen uit verschillende afmetingen en verschillende kleuren haken, zoals groen, bruin en zwart. Zo weet je zeker dat er een Goods spiegel tussen zit die ook in jouw inrichting past. 

Goods voor in huis

Goods Design werd opgericht in 1995 en heeft inmiddels een prachtige collectie design accessoires ontworpen door Nederlandse designers, van internationale toppers tot jong talent. Een van hen is Bertjan Pot, die voor Goods de Random Chair ontwierp. Andere bekende ontwerpers zijn Robert Bronwasser, Marcel Wanders en Henk Stallinga. De accessoires van Goods staan prima in ieder interieur. Ze zijn altijd functioneel en hebben een vrolijke twist. En niet onbelangrijk: de producten van Goods zijn prima betaalbaar! Klassiekers van Goods zijn de deukbekers, verkrijgbaar als Deukbeker mok 4 stuks en Deukbeker XL glas 6 stuks. Ze zijn prima te gebruiken als espressokopje, koffiekop of melkbeker. Je bezoekers zullen even raar opkijken. Een andere topper is het Goods Grape wijnrek, in 2007 ontworpen door Robert Bronwasser. Alle soorten wijnflessen passen erin en niet onbelangrijk: ook champagneflessen!

Sprekende spiegel van Goods

Op sommige ochtenden kun je wel een oppepper gebruiken. De Mirror, Mirror spiegel van Goods biedt uitkomst! Deze stijlvolle, vierkante spiegel vertelt je namelijk iedere dag hoe mooi, knap, lief en bijzonder jij bent. Deze Goods spiegel mag er zelf trouwens ook wezen, want hij spreekt maar liefst vier talen: Nederlands, Frans, Engels en Italiaans. Aan jou de keuze! Daarnaast kun je kiezen uit verschillende afmetingen, zoals een spiegel van 30 x 30 centimeter of zelfs 45 x 45 centimeter. Welke maat je ook kiest, deze Goods spiegel bezorgt je elke morgen weer een goede dag.

Goods spiegel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Goods. Dat betekent dat wij elke Goods spiegel kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Goods spiegel en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Goods spiegel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven