Goods

Goods is een oer-Hollands designmerk en biedt een unieke collectie designaccessoires, zoals glazenspiegels en vazen. Naast accessoires van een handig cadeauformaat, behoren ook stoelen en tafeltjes tot de collectie. Goods heeft al heel wat designklassiekers voortgebracht, zoals de Lazy vloerlamp en het Grape wijnrek. Het mag in elk geval duidelijk zijn dat je in de collectie van Goods heel wat producten vindt die je interieur eenvoudig een boost kunnen geven. Zo komen de designglazen goed van pas in je keuken en hoef je ze niet te verstoppen in je keukenkastje, terwijl de spiegels gezien mogen worden in je hal of slaapkamer. Heb jij al een favoriet product op het oog? 

Flinders is dealer van

Goods designaccessoires

Goods werd opgericht in 1995 en heeft inmiddels een prachtige collectie designaccessoires ontworpen door Nederlandse designers: van internationale toppers tot jong talent. Een van hen is Bertjan Pot, die voor Goods de Random stoel ontwierp. Een genot om naar te kijken en heel fijn om plaats te nemen. Andere bekende ontwerpers zijn Robert Bronwasser, Marcel Wanders en Henk Stallinga. De accessoires van Goods staan prima in ieder interieur. Ze zijn altijd functioneel en hebben een vrolijke twist. En niet onbelangrijk: de producten van Goods zijn altijd goed betaalbaar! Zo haal je voor een betaalbare prijs een prachtig designproduct in huis. 

Bestsellers van Goods

Goods heeft ondertussen een groot aantal designklassiekers voortgebracht. De Lucy kandelaar van Marcel Wanders is daar een mooi voorbeeld van. Met deze kandelaar breng je eenvoudig wat extra sfeer aan in je woning. Een andere topper is het Goods Grape wijnrek. Het Grape wijnrek is in 2007 ontworpen door Robert Bronwasser. Hij is gemaakt van kunststof en is superlicht. Alle soorten wijnflessen passen erin en niet onbelangrijk: ook champagneflessen! De Grape is er in het zwart. Je kunt hem stapelen op de grond tot een fraai kunstwerk of ophangen aan de muur met een speciaal meegeleverde ophangset. De Goods Knobble spiegel is ook een aanrader. Kijk er elke dag even in en je begint de dag met een glimlach!

Goods bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Goods. Dat betekent dat wij alle producten van Goods kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Goods. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Goods
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad
Naar boven