Naar boven

Flinders is dealer van

Gispen Home Collection en Richard Hutten

Gispen bestaat in de basis uit de designmeubels van Richard Hutten, die tevens creatief directeur is van het merk. Zijn ontwerpen vormen een leidraad voor dit designlabel. Samen met ontwerpers als Bertjan Pot, Dick van Hoff en Maarten Baas blaast hij bestaande klassiekers een nieuw leven in. In 2008 werd de Gispen Home Collection gelanceerd. Deze collectie werd speciaal gemaakt voor bijzonder mooie woonproducten in je woning. In deze collectie vind je bijvoorbeeld tafels, stoelen en lampen van Hollandse bodem. Enkele succesvolle ontwerpen van Richard Hutten zijn de Domoor drinkbeker, de Leaves magneetjes en de Low Res Elephant vloerlamp. Deze vloerlamp is overigens ook verkrijgbaar in een kruk.

Gispen in 2013

Gispen Home heeft in korte tijd, als het jongste label van Gispen, een uitgesproken collectie opgebouwd. Alle producten zijn van hoge kwaliteit en zijn zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Richard Hutten staat nog immer aan het hoofd als artdirector en beheert de collectie met ontwerpen van Jerszy Seymour, Michael Young, Dick van Hoff, Maarten Baas, James Irvine, Fabio Novembre, W.H. Gispen, Gerrit Rietveld en Wim Rietveld. Ondanks de grote verscheidenheid aan ontwerpers hebben alle ontwerpen iets met elkaar gemeen: ze zijn allemaal ontworpen met het credo "spelen met traditie". In 2013 zijn veel van de Gispen Home Collection producten door musea over de hele wereld aangekocht. Het bevestigt de unieke designkwaliteit van de NgispeN producten. De totale Gispen Home Collection collectie bestaat uit designmeubels, verlichting en woonaccessoires en is te koop in meer dan 25 landen.

Gispen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij alle producten van Gispen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Gispen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Gispen. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Gispen veilig en vertrouwd online bestelt.  

Flinders klanten beoordelen de producten van Gispen Home gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 5 beoordelingen.