Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Gispen designs

Gispen is al ruim 100 jaar een toonaangevend designmerk in binnen- en buitenland. In 2008 is het label Gispen Home opgericht, dat zich specifiek richt op designproducten voor in huis. De uitgesproken collectie wordt vormgegeven door talloze bekende ontwerpers, zoals Michael Young, James Irvine, Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, W.H. Gispen, Wim Rietveld, Dick van Hoff, Maarten Baas en Jerszy Seymour. Met ontwerper Richard Hutten aan het hoofd als artdirector maakt Gispen Home meubels, verlichting en woonaccessoires die geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor. De collectie van Gispen Home is heel divers, maar er zit wel een duidelijke lijn in. Zo bevat elke Gispen vloerlamp een knipoog naar de traditie.

Binnen de lijntjes kleuren

Iedere Gispen vloerlamp is design in zijn puurste vorm. Vraag aan een kind om een lamp te tekenen, en de kans is groot dat je een lamp op papier ziet zoals de Gispen Outline vloerlamp. Met deze lamp heeft ontwerper Peter van de Water een gestileerde versie van een typische vloerlamp gemaakt. Ontdaan van alle details blijft er een strakke en minimalistische lamp over. Omdat het design heel eenvoudig is, past deze Gispen vloerlamp in elke interieurstijl. En wil je een wat specifieker ontwerp? Kijk dan eens naar de Low Res Elephant vloerlamp van Gispen. Deze vrolijke vloerlamp is ook te gebruiken als kruk of kinderspeelgoed en verspreidt een zacht licht door de kamer. Maar dan moet je het wel aankunnen om de spreekwoordelijke olifant in de ruimte te hebben staan!

Duurzaamheid van de Gispen vloerlamp

De Gispen vloerlamp is het toonbeeld van duurzaamheid. Hij is namelijk vervaardigd in de CO2-neutrale fabriek van Gispen. Hier streven ze een Circulaire Economie na, waarbij alle producten in de kringloop blijven en niet als afval worden weggegooid. Daarom is de lamp, net als alle producten van Gispen, gemaakt van recyclebaar materiaal. De Gispen vloerlampen zijn van 100% recyclebaar staal gemaakt, wat betekent dat de milieu-impact van het product geminimaliseerd wordt. Ook is de Gispen vloerlamp voorzien van een speciale spaarlamp, een kopspiegellamp die het licht heel prettig weerkaatst. De Gispen vloerlampen zijn dus niet alleen mooi om naar te kijken, ze staan ook voor een mooi en duurzaam verhaal.

Gispen vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij elke Gispen vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gispen vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gispen vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.