Naar boven

Gispen designs

Gispen is al ruim 100 jaar een toonaangevend designmerk in binnen- en buitenland. In 2008 is het label Gispen Home opgericht, dat zich specifiek richt op designproducten voor in huis. De uitgesproken collectie wordt vormgegeven door talloze bekende ontwerpers, zoals Michael Young, James Irvine, Fabio Novembre, Gerrit Rietveld, W.H. Gispen, Wim Rietveld, Dick van Hoff, Maarten Baas en Jerszy Seymour. Met ontwerper Richard Hutten aan het hoofd als artdirector maakt Gispen Home meubels, verlichting en woonaccessoires die geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor. De collectie van Gispen Home is heel divers, maar bevat wel een duidelijke lijn: elk ontwerp bevat een knipoog naar de traditie. Zo is de Centraal Museum kroonluchter geïnspireerd op een klassieke kroonluchter, maar uitgevoerd in polyester.

Op het randje

Zoek jij een tafellamp zonder fratsen en opsmuk? Zonder overbodige details en versieringen? Een lamp die tot de essentie is teruggebracht? Dan is de Outline tafellamp large de juiste keuze. Deze Gispen tafellamp zoekt namelijk het randje op dankzij zijn gestileerde en minimalistische ontwerp. Met een hoogte van 58 centimeter en een rand van 4 mm dik zwartgelakt staal is deze tafellamp van Gispen een statement van formaat. Dankzij het gebruik van de bijgeleverde kopspiegellamp verspreidt hij een aangenaam licht dat niet verblindt, zodat al je aandacht uit kan gaan naar de omlijning. Deze Gispen tafellamp mag met recht een ode aan het minimalisme genoemd worden.

Duurzaamheid van de Gispen tafellamp

De Gispen tafellamp is het toonbeeld van duurzaamheid. Hij is namelijk vervaardigd in de CO2-neutrale fabriek van Gispen. Hier streven ze een Circulaire Economie na, waarbij alle producten in de kringloop blijven en niet als afval worden weggegooid. Daarom is de lamp, net als alle producten van Gispen, gemaakt van recyclebaar materiaal. De Gispen tafellampen zijn van 100% recyclebaar staal gemaakt, wat betekent dat de milieu-impact van het product geminimaliseerd wordt. Ook is de Gispen tafellamp voorzien van een speciale spaarlamp, een kopspiegellamp die het licht heel prettig weerkaatst. De Gispen tafellampen zijn dus niet alleen mooi om naar te kijken, ze staan ook voor een mooi en duurzaam verhaal.

Gispen tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij elke Gispen tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Gispen tafellamp serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gispen tafellamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.