Gispen statafels

Om er een stijlvol feestje van te maken, kunnen de Gispen statafels nog weleens goed van pas komen op zo’n gelegenheid. Rond, vierkant, groot of klein: in deze collectie Gispen statafels vind je verschillende formaten en uitvoeringen waardoor er vast een exemplaar bij zit die past bij wat je zoekt. Zo kunnen we je bijvoorbeeld de Gispen Dukdalf statafel 100x100 aanraden. Door het sterke en stabiele onderstel is deze statafel niet omver te krijgen en dat is natuurlijk ook precies wat je wilt. En denk jij ook graag aan het milieu? Dan past deze statafel helemaal bij jou, want je kunt hem compleet recyclen. Het onderstel en tafelblad kunnen weer gebruikt worden om nieuwe producten van te maken. Toch hoef je daar jarenlang niet aan te denken, want van deze statafels ga je op heel wat momenten genieten.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Gispen

De Gispen Home Collection ontstond in 2008 en is zoals de naam al doet vermoeden gericht op design voor in jouw woning. Door het gevarieerde aanbod in stoelen, lampen, tafels, kasten en verlichting spelen ze vrijwel op alle elementen van een woning in als het gaat om de inrichting ervan. De basis van dit merk ligt eigenlijk wel bij Richard Hutten die veel designmeubels van dit merk heeft ontworpen. Hij is overigens ook de creatief directeur van dit merk. In samenwerking met Bertjan Pot, Dick van Hoff en Maarten Baas blazen ze bestaande klassiekers een nieuw leven in. En daar komen de meest bijzondere en creatieve ontwerpen uit.

Gispen statafels maken er een feestje van

De Gispen statafels zijn er zoals eerder gezegd in verschillende vormen. Zo hebben we ook ronde varianten voor je: de Gispen Dukdalf statafel 80 en de Gispen Dukdalf statafel 100. Afhankelijk van de hoeveelheid ruimte die je voor deze meubels hebt, kun je kiezen voor een diameter van 80 of 100 centimeter. Heb jij al een idee wat het gaat worden? De statafels zijn in elk geval verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart en dat combineer je eenvoudig in elk interieur. We kunnen ook wel zeggen dat deze statafels door hun brede voet en robuuste elementen als een huis staan en met gemak jouw feestjes overleven. Zelfs als je feestje misschien toch wat uit de hand loopt. De combinatie van hout en staal maakt hem tot een stevig designstuk.

Gispen statafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij alle Gispen statafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.