Naar boven

Gispen krukken

Wie op zoek is naar een origineel zitmeubel, zit helemaal goed met een Gispen kruk. Van kleurrijke exemplaren tot krukken die zelfs licht geven: in deze collectie vind je het allemaal. Gispen krukken zijn een tikkeltje gestoord, en dat maakt ze nu juist zo leuk. Neem de Zzzidt kruk van Gispen. Alleen de naam al! Deze Gispen kruk doet je in eerste instantie denken aan een skippybal en het zal je dan ook niet verbazen dat de Zzzidt kruk vaak als speelobject wordt gebruikt. Maar ook als bijzettafel of om op te zitten is deze Gispen kruk zeer geschikt. Bovendien is hij verkrijgbaar in vele vrolijke kleuren, dus ook nog eens een boost voor je interieur of tuin. Heb je liever een andere Gispen kruk? Kijk dan even op deze pagina.

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Gispen Home

Gispen Home is het jongste label van designmerk Gispen, en heeft sinds de oprichting in 2008 een uitgesproken collectie opgebouwd. Kwaliteit staat voorop in alle producten van dit label. Gispen Home maakt meubels, verlichting en woonaccessoires die geschikt zijn voor zowel thuis als op kantoor. Ontwerper Richard Hutten staat als artdirector aan het hoofd en beheert de collectie met ontwerpen van Dick van Hoff, Maarten Baas, Jerszy Seymour, Michael Young, Gerrit Rietveld, James Irvine, Fabio Novembre, W.H. Gispen en Wim Rietveld. Hoewel er veel verschillende designers meewerken aan Gispen Home, zit er wel een duidelijke lijn in de ontwerpen: ze spelen allemaal met traditie. Dit zie je ook terug in de krukken van Gispen.

Op reis met een Gispen kruk

Ontwerper Richard Hutten houdt wel van een grapje. Zijn visie is dat functionaliteit en humor best hand in hand kunnen gaan. Dit zie je terug in zijn eigenzinnige en speelse Gispen krukken, zoals de Lowres Elephant kruk. Deze Gispen kruk is het niet-verlichte zusje van de Lowres Elephant with light. Het unieke ontwerp, de vriendelijke uitstraling en ideale grootte maken deze Gispen kruk tot de perfecte toevoeging aan de moderne kinderkamer. Maar ook in de woonkamer zorgt dit ontwerp voor een speels tintje. Ga op de Lowres Elephant kruk van Gispen zitten en je waant je direct in Afrika of Azië.  

Geïnspireerd op de meester

Zoals gezegd spelen de ontwerpers van Gispen graag met traditie. Een voorbeeld hiervan is de Gispen Berlage kruk, die als het ware een ode is aan grootmeester Berlage. Hendrik Petrus Berlage was namelijk een invloedrijk architect en stedenbouwkundige uit Amsterdam. Met de Berlage kruk van Gispen maakte Richard Hutten een eigentijdse creatie waarin duidelijk de invloeden van Berlage zichtbaar zijn. De gekruiste banden van canvas zorgen er ook nog eens voor dat de Gispen kruk heerlijk zit en geven het ontwerp een gekleurd tintje. De kruk is in diverse kleuren verkrijgbaar, dus ook hartstikke leuk om meerdere kleuren met elkaar te combineren.

Gispen kruk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gispen. Dat betekent dat wij elke Gispen kruk kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Gispen kruk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Gispen kruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.