Naar boven

Bijzonder werk van Robert Smit voor GET ART 

Vanuit zijn professie als architect projecteert Robert Smit zijn passie voor compositie, licht en contrast niet alleen op zijn architectuur, maar ook op zijn zwartwit fotografie. In zijn werk voor onder andere GET ART focust hij zich op alledaagse en buitengewone objecten en weet hij dit op een serene, bijna mysterieuze, wijze vast te leggen. Robert ziet schoonheid door ‘anders’ te kijken. Fotografie is voor Robert een creatief proces waarin zijn artistieke kijk zorgt voor expressieve, tijdloze beelden. Daarbij laat hij zich leiden en inspireren door zowel het grillige karakter van de natuur als de vormgeving en lichtval van stedelijke en industriële objecten. Tijdens zijn zoektocht naar een overtuigend beeld, zorgen deze elementen voor balans tussen stilte en beweging waarmee hij diepgang in zijn fotografie creëert. Je ziet dit terug in deze collectie van Robert Smit voor GET ART.  

Over GET ART 

GET ART is een jong en eigenzinnig kunstlabel uit Nederland met een neus voor eigentijdse en originele fotografiekunst. Deze fotografiekunst is gemaakt door jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent. GET ART biedt ze een podium en biedt jou een geweldige kans om unieke en betaalbare fotografiekunst aan de muur te hangen zonder galeries en woonboulevards af te struinen. Daarbij ondersteun je met iedere aankoop deze getalenteerde fotografen in hun carrière. Bij GET ART vind je fotografiekunst in de volgende categorieën: architectuur, natuur, mensen, landschappen, kunst en steden en reizen. De fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in zowel kleur als zwartwit. Zo is er voor ieder wat wils.  

GET ART Robert Smit bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Robert Smit voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET ART kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van GET ART en staat deze niet op onze website? Bel dan met onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad