Naar boven
Sorteren op

1-28 van 28 producten

Kunstfotografie van Paul Damen voor GET ART

Paul Damen is een cinematograaf uit Amsterdam. Damen is in 2012 afgestudeerd aan de Hogeschool van de Kunsten in Utrecht en maakt verschillende documentaires, korte films en commercieel werk. Hij heeft naast zijn passie voor film een grote passie voor fotografie. Door de reizen die hij maakt voor zijn werk als cinematograaf, weet hij de meest bijzondere, filmische beelden te creëren. Hij raakt het liefst verdwaald in een nieuwe stad of in de natuur en zoekt dan naar mooie en speciale momenten die hij vervolgens kan vastleggen voor bijvoorbeeld het merk GET ART. Deze legt hij vast met een analoge camera die zijn voorkeur heeft. Toch werkt hij ook vaak met digitale camera’s.  

Over GET ART  

GET ART is een jong en eigenzinnig kunstlabel uit Nederland met een neus voor eigentijdse en originele fotografiekunst. Deze fotografiekunst is gemaakt door jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent. GET ART biedt ze een podium en biedt jou een geweldige kans om unieke en betaalbare fotografiekunst aan de muur te hangen zonder galeries en woonboulevards af te struinen. Daarbij ondersteun je met iedere aankoop deze getalenteerde fotografen in hun carrière. Een voorbeeld daarvan is de collectie van Paul Damen. Bij GET ART vind je fotografiekunst in de volgende categorieën: architectuur, natuur, mensen, landschappen, kunst en steden en reizen. De fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in zowel kleur als zwartwit. Zo is er voor ieder wat wils. 

GET ART Paul Damen bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Paul Damen voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET ART kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Paul Damen voor GET ART en staat deze niet op onze website? Bel dan met onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad