Naar boven

Eveline Gerritsen voor GET ART 

Eveline Gerritsen is een portretfotograaf uit Amsterdam en reist het liefst de hele wereld over.  Tijdens haar reizen maakt zij straatportretten en komt ze in contact met verschillende, lokale culturen. Met deze straatportretten deelt zij haar liefde voor de wereld. Gerritsen fotografeert daarnaast voor non-profit organisaties in Zuid-Afrika met als doel mensen te betrekken bij de missies van prachtige, lokale projecten. Eveline heeft in verschillende restaurants in Amsterdam geëxposeerd en exposeerde tijdens de First Thursdays in Kaapstad: een maandelijks event waarbij kunstgaleries en restaurants de deuren openen voor het grote publiek. Een deel van het werk van Eveline Gerritsen vind je terug in deze collectie kunstfotografie van GET ART.  

Over GET ART 

GET ART is een jong en eigenzinnig kunstlabel uit Nederland met een neus voor eigentijdse en originele fotografiekunst. Deze fotografiekunst is gemaakt door jong en opkomend Nederlands en Vlaams talent. GET ART biedt ze een podium en biedt jou een geweldige kans om unieke en betaalbare fotografiekunst aan de muur te hangen zonder galeries en woonboulevards af te struinen. Daarbij ondersteun je met iedere aankoop deze getalenteerde fotografen in hun carrière. Bij GET ART vind je fotografiekunst in de volgende categorieën: architectuur, natuur, mensen, landschappen, kunst en steden en reizen. De fotoprints zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en in zowel kleur als zwartwit. Zo is er voor ieder wat wils.  

GET ART Eveline Gerritsen bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van de fotografiekunst van Eveline Gerritsen voor GET ART en deze serie is exclusief bij Flinders verkrijgbaar. Dat betekent dat wij alle producten van GET ART kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan met onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij GET ART. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

GET ART
Filters
Subcategorie
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Op voorraad