Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Gelderland

Gelderland staat bekend om meubels van hoogwaardige kwaliteit die je het comfort geven dat je mag verwachten. Zo ben je met een meubel van Gelderland verzekerd van jarenlang woonplezier. Sinds 1935 timmeren zij al met succes aan de weg en hebben ze in de loop der jaren het ontwerpersteam ook flink uitgebreid met niet zomaar namen. Bertjan Pot, Jan des Bouvrie en Scholten en Baijings zijn enkele bekende namen uit de designwereld. Zij hebben al enkele prachtontwerpen voor dit Nederlandse designmerk mogen ontwerpen. Door hun kennis en ervaring weten ze je keer op keer te verrassen met prachtige ontwerpen die gezien mogen worden. Van salontafels tot fauteuils en van stoelen tot banken. Heb jij al een favoriet meubel op het oog?

Speelse aanwinsten: Gelderland salontafels

Een meubel die het goed doet in vrijwel elk interieur: een salontafel. Een andere salontafel die je niet mag missen: de Gelderland Dot salontafel. Dit speelse meubel is in verschillende kleurtjes verkrijgbaar. Hierdoor vind je vast een tafeltje dat past bij je smaak. Met een diameter van 43 centimeter is het eigenlijk meer een bijzettafel te noemen. De wieltjes maken hem lekker flexibel waardoor je hem eenvoudig verschuift naar de plek waar je hem hard nodig hebt. Leuk detail: het tafelblad kun je van het onderstel verwijderen waardoor je hem eenvoudig inzet als dienblad.

Gelderland salontafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Gelderland. Dat betekent dat wij alle Gelderland salontafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Gelderland
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Salontafel
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad