Functionals theedoeken

Heb jij ook zo’n hekel aan afwassen? Dan hebben we goed nieuws voor je, want met de Functionals theedoeken wordt het vechten om wie de afwas vanavond mag doen. Naast afwassen, worden andere klusjes ook ineens een feest om te doen. Zelfs als je klaar bent met de afwas, blijven de Functionals theedoeken een lust voor het oog. Verblijd je keuken bijvoorbeeld met het Functionals Patterns theedoek 3 stuks. De schitterende grafische figuren veranderen eigenlijk constant weer in een ander design. Oftewel hij vraagt je eigenlijk constant om aandacht. Soms wel handig, als extra geheugensteuntje dat de afwas nog op je staat te wachten. De set bestaat uit drie verschillende theedoeken waar je (én je keuken) stuk voor stuk blij van wordt. Zou jij een van de Functionals theedoeken een mooi plekje geven in je keuken? 

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Bijzonder mooie Functionals theedoeken

Ben jij op zoek naar Functionals theedoeken die direct je aandacht opeisen? Dan zit je in deze collectie helemaal goed. Bekijk bijvoorbeeld eens het Functionals Taped theedoek 3 stuks. Al is de afwas klaar, dan blijven ze nog steeds leuk om naar te kijken. Je kunt ze jezelf cadeau doen, maar deze blikvangers kunnen andere keukens ook heel blij maken. Door het design van deze theedoeken voelen ze zich eigenlijk ook in elke keuken wel thuis. Dat is mooi makkelijk. Er zijn drie verschillende exemplaren die net op hun eigen manier weer de aandacht vragen. Voor welke variant je ook kiest, met deze theedoeken wordt het leuk om je afwas te doen. Wie wil dat nou niet?

Functionals theedoeken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals theedoeken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Functionals theedoeken en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals theedoek, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven