Naar boven

Functionals Swivel

De kracht van de Functionals Swivel lampen zit hem in de eenvoud van het ontwerp. De collectie bestaat uit twee prachtige lampen. Een vloerlamp en een wandlamp. Het design van deze lampen is eigenlijk exact hetzelfde, alleen het soort lamp is logischerwijs anders. Onderin de voet van de Functionals Swivel vloerlamp zie je drie stukken beton. Die zorgen ervoor dat de vloerlamp op zijn plek blijft staan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze lamp zomaar wegloopt. Helemaal onderop is de voet afgewerkt met vilt ter bescherming van de vloer. De vloerlamp is gemaakt van een zwart stalen frame dat je op twee punten kunt verstellen. Voor de linnen lampenkap kun je kiezen uit de kleuren zwart en wit. Je kunt deze kap ook draaien. Handig als je een boek wilt lezen bijvoorbeeld. Ben je al enthousiast? 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfsentrees. De missie van Functionals is om designproducten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, want ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends.

Functionele Functionals Swivel lampen

Dat de lampen uit de Swivel familie multifunctioneel zijn, kun je eigenlijk gelijk al zien. Neem bijvoorbeeld de Functionals Swivel wandlamp. Hij valt op door zijn stoere uitstraling. De kracht van deze lamp zit hem in de eenvoud van het ontwerp. Deze wandlamp kun je draaien naar waar het licht nodig is. De arm van deze wandlamp is op twee punten draaibaar en de kap is kantelbaar. Zo kun je net dat mooie pronkstuk van jouw interieur in de spotlights zetten. De wandlamp is 62 centimeter hoog en 130 centimeter diep. De kap heeft een hoogte van 25 centimeter en een diameter van 50 centimeter. Hij is gemaakt van gepoedercoat staal met een kap van polyester. Ook deze lamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Niet alleen in huis, maar ook in een restaurant of op kantoor kan deze lamp stralen.

Functionals Swivel bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals Swivel lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Functionals Swivel collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals Swivel lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.