Naar boven

Functionals barkrukken

De Functionals barkrukken zijn zoals de naam misschien al een beetje doet vermoeden: functioneel. Voor welke barkruk je ook kiest, het is in elk geval zeker dat je altijd op hoge poten zit. Serener heeft deze Functionals barkrukken ontworpen. Zoals je misschien wel ziet, is het ontwerp stoer en industrieel. Precies wat je van een Functionals barkruk mag verwachten. De zitting van de barkruk biedt je een comfortabel steuntje in de rug waardoor je uren kunt blijven hangen aan de bar, of misschien wel gewoonweg in je eigen huis. In deze collectie barkrukken kunnen we je blij maken met twee verschillende exemplaren. Heb je al een favoriet op het oog? Ga maar snel de collectie Functionals barkrukken bekijken. Wij houden je in elk geval niet tegen.

Functionals

Functionals is een oer-Hollands merk dat in maart 2009 werd gelanceerd. Ad en Simon van Esch zijn de oprichters van Functionals. De heren zijn tevens eigenaar van designlabel Van Esch dat zich sinds 1972 heeft gespecialiseerd in producten voor thuis en bedrijfs-entrees. De missie van Functionals is om design producten te presenteren die antwoord geven op een duidelijke behoefte, die het oog verrukken en de tand des tijds doorstaan. Functionals producten zijn gemaakt om lang mee te gaan, ze zijn bijzonder vakkundig gemaakt. De ontwerpers van Functionals streven allemaal naar ouderwets vakmanschap. Door te werken met materialen als staal, hout, leer en stof krijgen de producten een architectonische, industriële look, die zich onderscheidt door bijzondere details. Functionals kenmerkt zich door elegante eenvoud. Het is geen bedrijf dat meedeint op kortstondige trends

Comfortabele Functionals barkrukken

De barkrukken van Functionals nodigen je eigenlijk direct uit om heerlijk te gaan zitten. Of je nu groot of klein bent, de ontwerper van de Functionals barkrukken heeft overal aan gedacht. De Functionals Wendela barkruk 63cm is bedoeld voor de kleintjes onder ons. Hij is 41,5 centimeter breed, 47,5 centimeter diep en gaat 98 centimeter de hoogte in. Toch is de zithoogte maar 63,5 centimeter hoog. Qua onderstel heb je de keuze voor een wit aluminium onderstel met naturel beuken zitting of een zwart aluminium onderstel met zwart beuken zitting. Het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Heb je toch liever een hogere variant van dit prachtexemplaar? Dan stellen we je graag voor aan de Wendela barkruk 76cm van Functionals. Zoals je vast al had verwacht heeft deze barkruk een zithoogte van 76,5 centimeter en in zijn totaliteit is hij 111 centimeter hoog.

Functionals barkrukken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Functionals. Dat betekent dat wij alle Functionals barkrukken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke barkruk van Functionals en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Functionals barkruk, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.