Naar boven

Fritz Hansen design

Het designmerk Fritz Hansen bestaat al sinds 1872. In dat jaar begon houtbewerker Fritz Hansen zijn eigen bedrijf in Kopenhagen. In de loop der jaren groeide het bedrijf uit van een meubelproducent tot een gevestigde naam in de designwereld. In de jaren 30 begon Hansens zoon, Christian E. Hansen, te experimenteren met het stoombuigen van hout, wat later een van hun grootste successen zou worden. In diezelfde periode ging Fritz Hansen een samenwerking aan met ontwerper Arne Jacobsen. Hij is de bedenker van de wereldberoemde Mier stoel, die geïnspireerd is op een mier die overeind staat op zijn achterpoten. Een ander, minstens zo bekend, ontwerp van Arne Jacobsen is de Vlinderstoel.

Fritz Hansen loungestoelen van formaat

Een andere stoel die echt zijn best doet om je een momentje rust te geven is de Fritz Hansen Ro JH1 Chair loungestoel. Hij zit zo lekker. Pas maar op hoor, want voor je het weet dommel je even helemaal weg… Hij biedt je eigenlijk een apart, afgesloten wereldje waarin je tot rust komt. Dat betekent honderd procent genieten, hoor. Een andere loungestoel die jou ook net dat beetje extra aandacht geeft is de: Fritz Hansen Swan Chair loungestoel. Deze blikvanger heeft een prachtig vormgegeven design waardoor hij echt heerlijk zit. Hij geeft jouw lichaam dat beetje extra comfort  wat je verdient. Deze stoel kun je laten bekleden in talloze stof- en leersoorten. Zo heb je in elk geval een heerlijke zitmogelijkheid die helemaal aan jouw wensen voldoet.

Fritz Hansen loungestoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Fritz Hansen loungestoelen. Dat betekent dat wij alle Fritz Hansen loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Fritz Hansen loungestoelen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Fritz Hansen loungestoel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.