Kartell Frilly stoel
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Kartell Frilly stoel

  Omschrijving

  De Kartell Frilly stoel is ontworpen door Patricia Urquiola.

  Vrolijkheid ten top met de Frilly van Kartell! Met de pittige kleuren waarin deze stoel verkrijgbaar is geef je instant fleur aan je interieur!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De nieuwe transparante polycarbonaatstoel Frilly, ontworpen door de meermaals bekroonde Spaanse designer Patricia Urquiola, spruit voort uit de idee van een industrieel beeldhouwwerk dat wordt getransformeerd in een vriendelijke ergonomische vorm. Het golvend effect dat doorheen de gehele structuur loopt geeft de stoel een zachte lichte aanblik, zoals een geplisseerde stof, en creëert een speels sensueel optisch effect dat verwijst naar vrouwelijke vormen. Het brede kleurengamma waarin de stoel verkrijgbaar is versterkt deze verwijzing naar natuurlijke elementen nog meer en geeft hem nog een extra bevallige touch.

  De Kartell Frilly stoel is verkrijgbaar in de twee vrolijke kleuren fuchsia en turquoise. Het materiaal van de stoel is polycarbonaat. Dit is een stevig, hard en doorzichtig materiaal. Frilly heeft een breedte en diepte van 47 cm en een hoogte van 78 cm. De zithoogte van de designstoel is 46 cm.

  Zoek je naast de Frilly stoel van Kartell een andere stoel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Frilly stoel, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Kartell
  Soort Kartell stoelen
  Ontwerper Patricia Urquiola
  Stapelbaar tot 5 stoelen
  Materiaal PC (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Opmerking Deze producten zijn vanaf 2 stuks leverbaar bij Flinders. Het bestellen van een kleiner aantal is helaas niet mogelijk.

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Frilly stoel
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven