Frandsen Silk

De lampen uit de Frandsen Silk serie zijn, net als de stof waar ze naar vernoemd zijn, erg elegant en verfijnd. Al gaat de link met zijde natuurlijk verder dan deze uiterlijke kenmerken. De lamp leent zijn vorm aan de zijdecocon. Wanneer de zijderups klaar is om een vlinder te worden, spint hij met zijdedraad een cocon om zichzelf heen waardoor een prachtig wit huisje in een ovale vorm ontstaat. Deze vorm vind je terug in de Frandsen Silk hanglamp. De dichtheid van het opaalglas doet je bijna vermoeden dat de lamp echt van zijde is gemaakt. Samen met de bronzen details lijken de hanglampen net luxe lampionnen die je interieur van klasse voorzien.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Frandsen opgebouwd vanuit de kelder

Zoals veel succesverhalen begint ook het verhaal van het Deense merk Frandsen in een kelder van een woonhuis. We gaan terug naar het jaar 1968 en het huis van Benny Frandsen. Met twee scholieren als hulpjes begon hij daar met het ontwerpen van lampen. Met de jaren werd dit steeds groter en in 1987 won Frandsen een belangrijke designprijs in Londen. Het merk bleef groeien en is tot op de dag vandaag erg succesvol. De vijftig jaar aan ervaring maakt het merk tot een echte expert op het gebied van verlichting. Esthetiek en kwaliteit zijn de belangrijkste kernwaarden van het bedrijf met als uiteindelijke doel dat de lampen een belangrijke bijdrage zullen leveren aan het thuisgevoel van de consument. Maakt een van de Silk lampen binnenkort jouw huis extra licht en elegant?

Elegante Frandsen Silk lampen

Naast de hangende lampen in de vorm van een cocon bevat de serie ook twee staande versies. De Silk tafellamp voorziet elk bureau, dressoir of vensterbank meteen van een vleugje elegantie. En dan hoeft hij nog niet eens aan te staan. Meer op zoek naar luxe in een donkere hoek of naast je bank? Neem dan de Silk vloerlamp. Zet de lampen wanneer het gaat schemeren aan en geniet van het prachtige licht. De lichtbron wordt in principe niet meegeleverd, maar kun je bij je aankoop in onze webshop meteen erbij bestellen. Dan hoef je niet meer het huis uit en kun je meteen met je nieuwe lamp aan gezellig binnen blijven en zelf cocoonen.

Frandsen Silk bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Silk serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.