Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Frandsen’s succes

Frandsen is een echt Deens familiebedrijf. In 1968 zet Benny Frandsen de onderneming op met als doel: het creëren van verlichting waarbij vorm en functie één geheel worden. Het eerste ontwerp dat Frandsen produceerde is de Ball hanglamp. De hanglamp was al snel een groot succes en is nu zelfs een internationaal icoon. Door alle jaren heen blijft Frandsen nog steeds voortborduren op het ontwerp van de Ball lamp. Zo zijn er nu al tientallen kleuren, zowel met een matte look als prachtig glanzende afwerkingen. Naast de Ball serie heeft het designmerk Frandsen ook andere schitterende series, waaronder de Frandsen Shape collectie. Al die verschillende series bieden je heel veel keus uit verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo biedt Frandsen niet alleen designs die tijdloos zijn, maar volgt het designlabel zeker ook de trends van nu.

Frandsen in Shape

Naast de halve bol van de Frandsen Shape 1 hanglamp, zijn er ook nog andere vormen te vinden in de Frandsen Shape familie. De Frandsen Shape 2 hanglamp heeft bijvoorbeeld meer een kegelvorm. Deze hanglamp is, net als zijn broertjes, opaalwit van kleur. Dat maakt de lamp neutraal en geschikt voor ieder interieur. Maar vergeet de collectie van vrolijke bolletjes niet, die zich om de lampenkap heen verzamelen. Die details maken deze ‘neutrale’ Frandsen Shape lamp toch ineens heel interessant. En bovendien alles behalve saai! Daarnaast is er ook nog de stolpvormige Frandsen Shape 3 hanglamp. Deze kap heeft een diameter van 23,5 centimeter, wat zorgt voor een zachte verspreiding van het licht. Net als een stolp dus ideaal om je accessoires of meubels subtiel tentoon te stellen. Voor alle lampen uit de Frandsen Shape collectie geldt dat het snoer van textiel maar liefst 300 centimeter is. Ideaal voor in je hoge hal, of in je majestueuze woonkamer (mocht je daarmee gezegend zijn). Een ding is in ieder geval duidelijk: de Frandsen Shape familie is in topvorm!

Frandsen Shape bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Frandsen Shape serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp uit de Frandsen Shape serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Frandsen Shape lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.