Frandsen Kyoto

De Frandsen Kyoto collectie geeft een heerlijk vintage gevoel. De collectie karakteriseert zich door de doorzichtige glazen kappen en zijn aparte vormen. De mooie spiegeling van de glazen kap komt dankzij de ‘electro plating’ techniek. Hiermee wordt het licht ook binnenin de kap gereflecteerd. Dit geeft een bijzondere lichtbundel die elke huiskamer met een warme gloed verlicht. De stijlvolle lampen zijn overal in te zetten: boven de eettafel, in de woonkamer of op kantoor. Het is een exclusief item dat hoge ogen gooit. Een prachtvoorbeeld ervan is de Frandsen Kyoto hanglamp. Voor welke variant kies jij?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over Frandsen

Frandsen is een echt Deens familiebedrijf. In 1968 zet Benny Frandsen het bedrijf op met als doel: het ontwerpen van verlichting waarbij vorm en functie één geheel zijn. Het eerste ontwerp van Frandsen is de Ball hanglamp. De hanglamp was al snel een doorslaand succes en is nu internationaal icoon. Door de jaren heen blijft Frandsen voortbouwen op het ontwerp van de Ball lamp. Zo zijn er nu al tientallen kleuren, zowel met een matte finish als schitterende glanzende afwerkingen. Naast de Ball serie heeft het designlabel Frandsen ook andere prachtige series waaronder de Frandsen Kyoto serie. Al die verschillende collecties brengen heel veel keus uit verschillende kleuren, formaten en stijlen met zich mee. Zo heeft Frandsen niet alleen tijdloze ontwerpen, maar speelt het designmerk ook in op de trends van nu.

Frandsen Kyoto lampen: nooit uit de mode

De lampen van de Frandsen Kyoto collectie gaan nooit uit de mode. Ze zijn toekomstproof, zeg maar. Je zult er dus nog heel lang mee doen. Het is een sfeerversterker voor elke ruimte. De speciale kleur van het glas van de kap is goed te combineren met natuurlijke kleuren als wit of groen. Je ziet de Frandsen Kyoto collectie dan ook vaak terugkomen in moderne interieurs waar een vintage noot aan toegevoegd is. Het is perfect te combineren met modern en vintage design en speelt in op de behoefte van het interieur dat vandaag de dag verwacht wordt. Zo vormt de Kyoto Slim hanglamp met gemak een hoogwaardige aanvulling voor menig interieur.

Frandsen Kyoto bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Kyoto collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.