Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Frandsen

Frandsen is een Deens merk gespecialiseerd in verlichting. Het merk begon met Benny Frandsen die in 1968 in de kelder van zijn huis lampen begon te ontwerpen. Na bijna twintig jaar, in 1987, wint hij een belangrijke designprijs in Londen en het jaar daarop weer. Vanaf dan groeit het merk Frandsen snel uit tot een goedlopend bedrijf. De vele jaren ervaring maken dat er veel kennis is en ze expert zijn in alle fases van het productieproces. Frandsen ontwerpt zijn producten met een doelgroep in het achterhoofd voor wie esthetiek de belangrijkste pijler is bij de aanschaf van een lamp. Ze zorgen ervoor dat ze met hoogwaardige materialen werken en dat kwaliteit voorop staat.

Stijlvolle Frandsen Honey lampen

De Honey serie heeft naast de amberkleurige uitvoeringen ook de smoked versie. Waar de bruine tinten van de amber versie de lamp iets nostalgisch geven zorgt het zwart van de smoked uitvoering voor een moderne, strakkere uitstraling. Deze tweedeling zit eigenlijk al in de inspiratie die Guillaume Delvigne, de ontwerper van de serie, voor deze lampen had. Want naast de gevlochten bijenkorf van stro deed het geribbelde reliëf van het glas hem ook denken aan Japanse lantaarns. Het simplistische karakter van het Japanse design komt in de smoked versie mooi naar voren. Naast de twee formaten hanglamp en de tafellamp is er ook de Honey vloerlamp in de smoked uitvoering. Voor wanneer je een lantaarn bij je bank of in een donkere hoek wil hebben.

Frandsen Honey bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Honey serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.