Frandsen Grace

Je fantasie kan helemaal losgaan bij de Frandsen Grace collectie. Deze glazenbol laat elke ruimte speciaal voelen. De één waant zich in een paleis in het Midden-Oosten wanneer de ander een modern kunstwerk ziet. Deze gave lamp van Frandsen is echt een toevoeging aan elke kamer. De mooie vorm van de Frandsen Grace hanglamp vraagt aandacht, maar doordat deze van transparant gekleurd glas gemaakt is creëert hij ook een serene sfeer. Kies uit de kleuren brons, donkerroze, roze en grijs en combineer deze met de Frandsen Grace hanglamp large. Zo zie je maar weer dat een lamp niet alleen om het licht hoeft te draaien, maar dat het ook een bijzonder elegante aanvulling voor je interieur kan zijn. 

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Designlampen van Frandsen

Het Deense familiebedrijf Frandsen is opgericht in 1968 door Benny Frandsen. Het designmerk maakt al die tijd al iconische lampen. De prachtige ontwerpen staan geweldig in elk interieur. Frandsen ontwerpt de designlampen voor mensen die het uiterlijk belangrijker vinden dan de prijs. Al de lampen van Frandsen worden dan ook in vorm gebracht door mooie materialen. Door al de jaren heen blijft Frandsen voortborduren op een van zijn bekendste ontwerpen: de Ball hanglamp. Zo zijn er nu al tientallen kleuren, zowel met een matte look als prachtig glanzende afwerkingen. Naast de Ball serie heeft het designmerk Frandsen nog veel meer schitterende series. Al die verschillende series bieden je heel veel keus uit verschillende kleuren, formaten en stijlen. Zo biedt Frandsen niet alleen designs die tijdloos zijn, maar volgt het designlabel zeker ook de trends van nu.   

Frandsen hanglampen

Nieuwsgierig naar meer bijzondere lampen naast de Frandsen Grace collectie? Er zijn namelijk nog tientallen unieke Frandsen hanglampen. Er is in elke kleur en vorm wel een mooie hanglamp te vinden van Frandsen. Van lampen met een matte glans tot transparant of knalrood, er zit voor iedereen wat tussen. Waan je tussen de bol-, piramide- en sneeuwbalvormige hanglampen of tussen een cluster van lampen. Dit Deense familiebedrijf maakt met hun lampen elke ruimte opmerkelijk. Benieuwd? Kijk dan maar gauw op de hanglampen pagina van Frandsen!

Frandsen Grace bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij elk product uit de Frandsen Grace collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Frandsen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.