Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Frandsen

Frandsen is een van oorsprong Deens merk dat al sinds 1968 de mooiste verlichting maakt. Ze hebben inmiddels al decennia ervaring waardoor het technische productieproces inmiddels geen geheimen meer heeft voor Frandsen. Je kunt er dus zeker van zijn dat je bij aanschaf van een Frandsen Freja lamp een echt stukje vakmanschap in huis haalt. Ook de vormgeving van de hanglampen van Frandsen staat hoog in het vaandel. Bij Frandsen komt het design van de lamp altijd op nummer één waardoor ze nooit concessies doen op het gebied van materiaalkeuze of het ontwerp zelf. Dit resulteert in de prachtige, kwalitatief hoogwaardige verlichting waarvoor Frandsen zelfs al internationaal erkenning voor kreeg door onder andere de Formland Design Prize.

Een Freja voor jou

De Frandsen Freja collectie bevat hanglampen in verschillende soorten en maten. Zo is de Freja lamp verkrijgbaar in verschillende maten: 20, 25 of zelfs 30 centimeter lang. Ook de kleurencombinaties verschillen. Waar in de Freja hanglamp 20 smoked glass wordt gecombineerd met een roodachtige koperen gloed, wordt de in de Freja hanglamp 25 het amberkleurige glas gecombineerd met het donkere mattere metaal. Welke variant past in jouw interieur? Door de verschillende kleuren en groottes zit er vast een variant bij die past bij jouw smaak. Laat hem bijvoorbeeld stralen in je woonkamer, hal of slaapkamer.

Frandsen Freja bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Freja  collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.