Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Frandsen

Frandsen legt zich al vanaf 1968 toe op het maken van mooie verlichting. Gedurende de tijd heeft Frandsen een hoop ervaring opgedaan wat betreft zowel de technische aspecten van de fabricage als het ontwerpen van nieuwe lampen. De decennia aan ervaring zie je dan ook terug in de lampen van Frandsen. Frandsen gaat nooit voor een compromis, maar kiest altijd voor de beste en mooiste materialen. Er zal nooit bezuinigd worden op bepaalde aspecten, want het design van de lampen komt altijd op de eerste plaats. Zo haal je met een lamp uit de Frandsen Fabian collectie het neusje van de (design)zalm in huis. Dit gaat dan ook niet onopgemerkt, want Frandsen heeft al verschillende prestigieuze prijzen in de wacht gesleept, waaronder de Formland Design Prize.

Fabian in de lucht

Naast een vloer- en tafellamp bevat de Frandsen Fabian collectie ook allemaal moois voor in de lucht. Zo is de Fabian Horizontal hanglamp de perfecte lamp voor boven een wat langere eettafel. De drie verschillende spotjes zorgen ervoor dat niemand in het donker tast tijdens zijn of haar diner. Deze lamp is er ook in een verticale variant: de Fabian Vertical hanglamp. Deze lamp wordt eveneens gesierd door drie prachtige spotjes en omdat de drie spotjes allemaal een andere kant op schijnen kan hij de hele kamer verlichten. Dat is nog eens handig, want zo wordt werkelijk elk hoekje in je kamer verlicht door deze beauty.

Frandsen Fabian bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Fabian collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.