Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Design van Frandsen

Vijftig jaar geleden begon de Deense Benny Frandsen in zijn kelder lampen te ontwerpen. Belangrijk daarbij was dat vorm en functie samenvielen. Geholpen door twee scholieren werkte hij vastberaden door. Het harde werken begon zijn vruchten af te werpen met het winnen van een belangrijke designprijs in Londen als een van de hoogtepunten. Inmiddels zijn de kelderpraktijken uitgegroeid tot een internationaal bekend merk. De vele jaren ervaring zorgen voor een garantie van kwaliteit en ook op de esthetische waarde is nooit ingeleverd. Het idee dat vorm en functie moeten samenvallen, is nog steeds in de collectie terug te zien. Zo ook in de Chill serie waar we lampen met een simplistisch ontwerp en sterk karakter zien.

Frandsen Chill lampen wijzen je de weg

De vorm van het ontwerp van deze serie doet ergens denken aan een lantaarnpaal. In plaats van de weg wijzen door donkere straten en wegen zorgen deze ervoor dat je je veilig door het huis kan bewegen. De drie verschillende versies zorgen dat er voor elk donker plekje de juiste lamp te krijgen is. Zo brengt de Chill tafellamp metaal licht op je bureau zodat je ook in de avond nog werk door kan nemen of op je dressoir voor wat sfeer in de woonkamer. De Chill wandlamp metaal is handig als bedlampje zodat je nog een lekker boek kan lezen of gezellig samen de dag kan doornemen. Bedenk dus goed waar in huis jij nog wat extra licht kan gebruiken en ontdek wat deze Chill serie voor jou kan betekenen.

Frandsen Chill bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frandsen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frandsen Chill collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.