Naar boven

Frama tafellampen

Met een Frama tafellamp ga je letterlijk back to basics. Door de pure vorm van het originele ontwerp te bewaren zorgt dit Deense merk voor een open en eerlijke uitstraling. Simpele geometrische vormen en stevige, natuurlijke materialen zijn de basis voor de tafellampen van Frama. De ontwerpen worden gekenmerkt door rustige kleuren en strakke lijnen. De Frama E27 tafellamp is hier het perfecte voorbeeld van. Draai een fitting in de goud- of koperkleurige tafellamp van Frama en je hebt een fantastisch woonaccessoire! Het leuke is dat deze producten in ieder type interieur passen. Van industriële inrichting tot een naturel woonkamer; de bijzondere ontwerpen van Frama voelen zich overal thuis. Maak kennis met dit prachtige merk en ontdek hoe een Frama tafellamp jouw huis kan verlichten!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het Deense Frama

Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio, waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo letterlijk back to basics. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen. Neem bijvoorbeeld de Shelf-plank: het hout van de plank en het metaal van de dragers staan perfect haaks op elkaar. De Frama Shelf plank is qua ontwerp gelijk aan de jaren 50-boekenplank, maar in een mooi nieuw jasje gestoken. Kortom, overal is over nagedacht.

Frama tafellamp als eyecatcher

Wij zijn dol op de tafellampen van Frama. Waarom? Omdat deze verlichting wel een eyecatcher is, maar niet altijd de aandacht trekt. Dankzij bescheiden kleuren als goud en koper stralen de Frama tafellampen je tegemoet, zonder je interieur uit balans te brengen. Neem de 90 Degrees tafellamp van Frama, verkrijgbaar in koper en messing. De metalen platen van 50 x 50 centimeter vormen, jawel, een hoek van precies 90 graden met elkaar. In één van de twee platen zit een E27 fitting waar je een normale of juist opvallende lichtbron in kunt bevestigen. Dankzij het glimmende metaal dat het licht weerkaatst is het voor iedereen duidelijk dat deze Frama tafellamp een bijzondere aanwinst voor je interieur is.

Frama tafellamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij iedere Frama tafellamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafellamp van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Frama tafellamp dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.