Frama T1

Ben je op zoek naar een echte blikvanger voor in je woonkamer, eetkamer of werkkamer? Neem dan eens een kijkje in de collectie Frama T1 tafels. Een mooi voorbeeld van zo’n tafel is de Frama T1 tafel 240x76. Dit is de grootste tafel uit deze collectie. Hij heeft een lengte van 240 centimeter, een breedte van 76 centimeter en een hoogte van 72,5 centimeter. De combinatie van lokaal hout en staal maakt deze tafel tot een opvallend exemplaar. Hij eist niet voor niets direct je aandacht op wanneer je je huis binnenloopt. Heb je de stalen beugels aan de zijkant van deze tafel al gezien? Deze aandachtstrekkers maken deze tafel tot een ware eyecatcher die je interieur een industriële uitstraling meegeven. Ben je toch op zoek naar een tafel in een ander formaat? Kijk dan snel verder in deze Frama T1 serie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Frama: back to basics

Met de collectie van designlabel Frama ga je letterlijk back to basics. Door de pure vorm van meubels en verlichting te bewaren, zorgt dit Deense merk voor een open en eerlijke uitstraling. Verreweg de meeste producten uit de collectie van Frama zijn ontworpen door het label zelf. De ideeën komen tot leven in de zogenaamde Frama Studio waar vrijheid en creativiteit centraal staan. De collectie van Frama slaat een brug tussen ouderwets en modern, net als de voormalige apotheek waarin de studio gevestigd is. Frama baseert haar ontwerpen op de archetypes van producten en gaat zo terug naar de basis. Ook geometrie is belangrijk in de collectie van Frama. Dit betekent dat alle ontwerpen voldoen aan specifieke verhoudingen en afmetingen.

Lekker tafelen aan de Frama T1 tafels

Een tafel kun je bijvoorbeeld gebruiken om aan te studeren, dineren of borrelen. Zie jij jezelf al zitten aan de Frama T1 tafel 200x76? Dit is de kleinste van het stel met een lengte van 200 centimeter, een breedte van 76 centimeter en een hoogte van 72,5 centimeter. Anders Kirkebjerg Olesen, Laurits Brückner Jensen en Oliver Borg van Bülow hebben deze prachtige collectie tafels ontworpen. Ben jij al enthousiast? Door het gebruik van deze materialen past hij in elk geval in zo ongeveer elke ruimte. Dat is mooi makkelijk. De ontwerpers van deze collectie hebben niet alleen gedacht aan het design van de tafel, maar ook aan de functionaliteit. Door het ontwerp van de tafel zet je hem eenvoudig in elkaar, maar haal je hem ook gemakkelijk uit elkaar. Dat is handig, toch?

Frama T1 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama T1 wandplanken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke wandplank uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Shelf wandplank van Frama, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven