Naar boven

 

 

Frama Outdoor: back to basics

Met de collecties van designlabel Frama ga je letterlijk back to basics. Alle meubels behouden hun pure vorm doordat er tijdens het ontwerpproces is teruggegaan naar de essentie van het meubel. Dit zorgt er niet alleen voor dat alle producten uit de Frama Outdoor serie een open en eerlijke uitstraling hebben, maar ook dat ze heel functioneel zijn. Het leuke aan het minimalistische karakter van het merk is ook dat deze producten daardoor in ieder type interieur passen. Het overgrote deel van de producten van Frama zijn ontworpen door het label zelf. Maar voordat jij de mooie producten kunt kopen, gaat hier een heel proces aan vooraf. Er wordt uren gewerkt in de Frama studio. Een plek waar vrijheid en creativiteit op de eerste plek staan. Het startpunt: situaties die om specifieke oplossingen vragen. Het eindpunt: een prachtig nieuw product.

Minimalisten opgelet: Frama Outdoor is er voor jou

Ultiem Scandinavisch design en dan ook nog eens geschikt voor buiten: dat is de Adam Bench Outdoor bank 120 van Frama. Combineer deze bijvoorbeeld met de Adam Stool outdoor kruk 50cm voor meer eenheid op je (dak)terras of in de tuin. Geniet vervolgens de hele zomer lang van deze prachtitems. De tuinmeubels uit de Outdoor collectie van Frama zijn stoer en elegant tegelijk, maar bovenal zijn ze super functioneel door allerlei kleine details. Neem bijvoorbeeld de opening aan de bovenkant. Eigenlijk een hele kleine en subtiele toevoeging, maar wel net datgene waardoor het verplaatsen van het krukje stukken makkelijker wordt!

Frama Outdoor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama Outdoor producten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.