Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het Deense design van Frama

Het designmerk Frama werkt vanuit Kopenhagen, de hoofdstad van Denemarken. De vrijheid en creativiteit van Frama worden gecreëerd in de zogenaamde Frama Studio. Door nauw samen te werken met zowel de architecten als de uiteindelijke gebruiker, ontwerpt Frama Studio op maat gemaakte designmeubels. Frama werkt met natuurlijke materialen en eenvoudige geometrische vormen. De producten uit alle collecties staan voor de terugkeer naar de basisprincipes. Hiermee wordt bedoeld dat het product is wat het is en dient waar het voor dient. De ontwerpen worden gekenmerkt door rustige kleuren en strakke lijnen. Hierdoor passen de producten van Frama in elk interieur.

Shine bright like a Diamond Lights lichtbron

Frama heeft niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk de diamant onder de lichtbronnen ontworpen. Dit zal de grootste diamant zijn die je ooit hebt gezien. Alleen is deze lichtbron niet gemaakt van diamant, maar van glas. Hang de Frama Diamond Lights lichtbron helder met meerdere exemplaren aan je plafond en ze zullen schitteren als een sterrenhemel of als de inhoud van een enorme juwelenkist. Wanneer je de schittering van de Diamond lichtbron van Frama wilt verzachten, kun je dit lampje dimmen naar de sterkte die jij wilt. Net zoals echte diamanten zijn de Diamond Lights te krijgen in meerdere kleuren. Ga je voor een cognac-gele kleur, een paars-grijze smoke kleur of voor de heldere kleur? De lichtbronnen zullen in ieder geval allemaal stralen als diamanten.

Frama lichtbronnen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle Frama lichtbronnen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lichtbron van Frama en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.