Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Frama

Bij Frama ga je ‘back to the basics’. De ontwerpers focussen zich op natuurlijke materialen en  simpele vormen, en hebben een groot respect voor tijdloos design. Dat proberen ze dan ook zelf neer te zetten. Dit vertaalt zich veelal in objecten die heel duidelijk een functie vertegenwoordigen, maar tegelijkertijd op een bijzondere manier zijn afgewerkt. En daar slagen ze wat ons betreft heel goed in! In de producten van Frama komt zo altijd een mooie combinatie van respect voor vakmanschap en een vernieuwende twist naar voren. Frama verkoopt zowel meubels als lampen, die dankzij hun basisontwerp in bijna ieder huis passen.

Een eigen invulling

Hoewel het ontwerp van de lampen uit de Frama E27 collectie vrij basaal is, zijn deze lampen alles behalve saai. Zo kun je bij de E27 wandlamp niet alleen variëren in uitvoering van de fitting, maar kun je ook nog een groot deel van het uiterlijk van de lamp zelf bepalen door een mooie lichtbron te kiezen. Als je de lamp neutraal wilt houden, kun je heel goed kiezen voor een standaard lichtbron. Maar het is ook hartstikke leuk om er een bijzondere lichtbron in te doen. Kijk bijvoorbeeld eens naar de Diamond Lights lichtbron. Door de bijzondere diamantvorm van deze lichtbron zie je het licht uit de E27 wandlamp al vanaf een grote afstand jouw kant op fonkelen.

Frama E27 bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Frama. Dat betekent dat wij alle producten uit de Frama E27 collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.