Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Foscarini: iedere lamp zijn eigen verhaal

Foscarini werd in 1981 opgericht in het schitterende Venetië. Dit Italiaanse designlabel ontwerpt hanglampen, vloerlampen en tafellampen die bepaald niet alledaags zijn. Foscarini werkt samen met de beste ontwerpers van de wereld, zoals Rodolfo Dordoni, Roberto Palomba en Marc Sadler, de designer van de beroemde Foscarini Twiggy collectie. Elke lamp van Foscarini is uniek en vertelt zijn eigen verhaal. Je kunt zeggen dat de Foscarini lampen een eigen, sterke persoonlijkheid hebben. Wie ook maar een klein beetje geoefend is, herkent de lampen van Foscarini uit duizenden. Kenmerkend voor Foscarini zijn de hoge kwaliteit en sublieme afwerking van iedere lamp: je zult er jarenlang plezier van hebben! Bovendien loopt het Italiaanse label al jaren voorop als het gaat om innovatie en vernieuwende lichtontwerpen. Wij zijn benieuwd naar de ontwerpen die we de komende jaren mogen verwachten van dit merk!

Fraaie Foscarini Tropico hanglampen

Deze collectie heeft nog een aantal eyecatchers die je absoluut gezien moet hebben. De Foscarini Tropico Ellipse hanglamp bijvoorbeeld. Deze lamp is een op de geometrie en geografisch geïnspireerd kunstwerk die een mooie plek aan je plafond verdient. De hanglamp heeft een diameter van 70 centimeter en een hoogte van 35 centimeter. Door de snoerlengte van 190 centimeter kun je hem ophangen op de hoogte die je wenst. Ben je toch meer op zoek naar een wat langwerpige lamp? Schenk dan wat extra aandacht aan de Foscarini Tropico Vertical hanglamp. Door de bijzondere vorm eist hij eigenlijk direct je aandacht op. Je kunt letterlijk en figuurlijk niet om deze lamp heen door de hoogte van 144 centimeter. Heb je al een mooi plekje in gedachte?

Foscarini Tropico bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle Foscarini Tropico lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van Foscarini en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Foscarini lamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.