Naar boven

Foscarini Belle de Jour: best of both worlds

De Belle de Jour lamp van Foscarini heeft het allemaal. De lamp heeft door de stoffen bekleding namelijk een intieme look waar je bij wilt gaan zitten. Tegelijkertijd is de lamp op een delicate manier een echte eyecatcher. Hij is wit, dun en semi-transparant en heeft bovendien een lichte textuur aan de buitenkant. De bloemkroonachtige opening geeft de lamp charme aangezien van de ene kant het licht wordt tegengehouden en vanaf de andere kant het licht naar boven wordt geprojecteerd. Deze combinatie van intensiteit en zachtheid, die je zowel in de verlichting als in het design terugziet, zorgt ervoor dat de Belle de Jour lamp van Foscarini best of both worlds is. In deze collectie kun je ook kiezen voor lampen met dimmer: de Belle de Jour vloerlamp LED met dimmer en de Belle de Jour grande vloerlamp LED met dimmer. Ideaal!

Belle de Jour lampen van Ilaria Marelli voor Foscarini

Ilaria Marelli begint elk project met een precies idee waarmee een verhaal verteld kan worden. Het verhaal is een combinatie van relaties en intuïtie, innovatie en geheugen, functionaliteit en emotie en gewoontes en nieuwe sociale rituelen. Allen zorgen ervoor dat haar projecten een plek krijgen in de harten van mensen. Elk ontwerp is namelijk een interpretatie van een stukje van de wereld. Dit zie je duidelijk terug in de Belle de Jour vloerlamp voor Foscarini. Er zijn daarnaast drie woorden die Marelli het best beschrijven: simpel, prachtig en innemend. Ze heeft een creatieve en poëtische benadering, maar is ook resultaatgericht wat leidt tot nieuwe oplossingen en designs. Al met al zijn haar collecties verbluffend mooi en fascinerend om naar te kijken. En dat geldt in het bijzonder voor de Belle de Jour lamp van Foscarini.

Foscarini Belle de Jour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Foscarini. Dat betekent dat wij alle producten uit de Belle de Jour collectie van Foscarini kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Foscarini. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.