Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Vernieuwend design van Forestier

Het Parijse merk Forestier werd opgericht door Bernard Forestier in 1992. Voor zijn designlabel wilde Forestier het helemaal op zijn eigen manier aanpakken: hij was verzot op de elegantie van Franse tuinen, met name op de balans tussen het menselijke, het geometrische en het organische. Dat bracht hij terug in zijn merk en is tot op de dag vandaag een belangrijk onderdeel van de visie van Forestier. Forestier werkt samen met verschillende ontwerpers, waaronder Kateryna Sokolova, de bedenker van de Talisman serie. Al deze ontwerpers hebben gemeen dat ze gepassioneerd werken. Dit merk vindt het belangrijk dat ontwerpers vrijheid krijgen en zo blijft het merk nieuwe inspiratiebronnen ontdekken. Forestier kiest voor een chique en vaak sierlijke stijl en zet graag de eerste stappen voor een nieuwe trend.

De zwierige Forestier Talisman Pajak hanglamp

De Forestier Talisman Pajak hanglamp is net wat uitbundiger dan zijn broertje: de Talisman Puzurs hanglamp. Waar de Talisman Puzurs hanglamp bestaat uit drie diamantvormige lampjes, heeft de Talisman Pajak hanglamp er vijf. De Talisman Pajak hanglamp doet denken aan een geometrische versie van een dromenvanger. Deze lamp is 63 centimeter hoog, 48 centimeter breed en 48 centimeter diep. Door het sprekende design, kan dit een mooie blikvanger in jouw interieur worden. De Talisman Pajak hanglamp brengt sfeervol licht en met zijn sprankelende uiterlijk fleurt hij je kamer meteen op. 

Forestier Talisman bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Forestier. Dat betekent dat wij alle producten uit de Forestier Talisman collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.