Flos Zero Track

De Flos Zero Track railsystemen maken korte metten met de railsystemen die je misschien al wel kent. Sterker nog: ze tillen het hele idee van een railsysteem naar een hoger niveau! Hoe? Simpel: het Zero Track railsysteem van Flos gaat helemaal op in de ruimte. Het systeem is ontworpen vanuit architectonisch perspectief. Dat wil zeggen: het railsysteem volgt de lijnen van de kamer. Verlichting wordt daardoor echt een onderdeel van de ruimte waar je hem in ophangt. De makers noemen het Flos Zero Track railsysteem hét ultieme level van miniaturisering. Wij noemen het vooral adembenemend mooi!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Het verhaal achter Flos Zero Track

Het Italiaanse familiebedrijf Flos is opgericht in 1962 om designlampen te produceren. Bij dit Italiaanse merk vind je designverlichting in alle soorten en maten. Het merk is dan ook verantwoordelijk voor heel wat echte klassiekers in de designwereld. Maar Flos produceert ook innovatieve en moderne lampen. Door continu bezig te zijn met vernieuwende materialen en technologieën weet het Italiaanse designlabel keer op keer weer te verrassen. Het Zero Track railsysteem is daar een goed voorbeeld van! Flos blinkt zowel uit in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. Ook zijn ze actief op het gebied van nieuwe verlichtingsvormen zoals LED- en fluorverlichting. Met zoveel mogelijkheden loont het zeker om je goed te laten informeren voordat je een lamp van dit merk aanschaft, maar dat je met een topper van een lamp thuiskomt is zeker!

Zero Track systeem van Flos: and then there was light

Dat de railsystemen van Flos opgaan in de ruimte hebben we je al verteld. Met een dikte van slechts 7 millimeter sieren deze rails je plafond terwijl ze de ruimte op subtiele wijze van licht voorzien. Maar wel precies zo subtiel als jij verlangt, want je kunt bij het Zero Track railsysteem van Flos kiezen uit verschillende soorten spots. Neem bijvoorbeeld de Zero Track railsysteem set 3m met 4 Find Me spots LED eind. De Find Me spots zijn klein maar fijn en passen daarom goed bij minimalistische interieurs. Wil je toch wat meer afwisseling? Kies dan bijvoorbeeld voor de Zero Track railsysteem set 2m met 3 Atom 120 Spots. De Atom spots lopen qua vorm iets uit naar een dunnere doorsnede waardoor ze net wat meer dimensie krijgen. Welke kies jij?

Flos Zero Track bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp uit de Flos Zero Track collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.