Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Magische Flos Zeppelin hanglampen

Is dit een lamp die in jouw huis past? Dan hebben we goed nieuws voor je. Deze hanglamp is namelijk ook verkrijgbaar in een maatje groter met een breedte van 180 centimeter en een hoogte van 135 centimeter. We stellen je graag voor aan de Flos Zeppelin 2 hanglamp. Deze lamp komt niet alleen uitstekend tot zijn recht in je huis, maar ook in restaurants, in hotels en op kantoren kun je hem een fantastische plek geven. Het voordeel is dat je met de juiste lichtbron deze lamp eenvoudig dimt tot de lichtintensiteit die je nodig hebt. Zo heb je zelf in de hand hoe sfeervol de ruimte wordt waarin je hem op gaat hangen.

Flos Zeppelin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Zeppelin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.