Naar boven
Sorteren op

1-2 van 2 producten

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Stijlvolle Flos Tab lampen

Naast de vloerlamp bestaat er ook een prachtige bureaulamp. In het gezelschap van de Flos Tab T LED bureaulamp wordt werken een stuk leuker en gezelliger. Het grote verschil tussen deze twee lampen zit hem in de hoogte met een verschil van bijna 80 centimeter. De lampenkap is daarentegen wel net zo groot. Om consistentie in je huis of op je werkplek door te voeren, kun je er ook voor kiezen om ze beide aan te schaffen. Deze bureaulamp bedien je eenvoudig met de aan- en uitschakelaar en is niet dimbaar. De ontwerpers E. Barber en J. Osgerby hebben in elk geval goed nagedacht over het design van de lamp. De combinatie van het ontwerp en de functionaliteit maakt dat deze lampen een aanwinst zijn voor welke ruimte dan ook.

Flos Tab bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Tab collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.