Sorteren op

1-1 van 1 producten

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Minimalistische Flos Pochette wandlampen

De wandlampen uit de Flos Pochette collectie zijn vrij minimalistisch, maar toch een aanwinst voor vrijwel elke ruimte. Door het design kun je deze lamp eigenlijk overal wel een passend plekje geven. Om een strak effect te creëren, kun je het best een paar wandlampen naast elkaar ophangen. De lamp kun je dimmen tot de lichtintensiteit die je wenst. Zo heb je in elk geval de hoeveelheid licht die je op een bepaald moment nodig hebt. Het licht van deze lamp schijnt alleen naar boven, maar dat maakt het effect er niet minder mooi om. Heb je al een keuze kunnen maken?

Flos Pochette bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Pochette collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.