Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu, waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Het zonnetje in huis: de Flos Moni wandlampen

Voor welke variant je ook kiest, je haalt in elk geval het zonnetje in huis. Ben je toch op zoek naar een wat grotere lamp? Dan kan de Flos Moni 2 plafondlamp je daar prima bij helpen. Deze lamp heeft een diameter van 44 centimeter en een hoogte van 13 centimeter. De plafondbevestiging heeft een diameter van 13 centimeter. Het voordeel is dat deze lamp is voorzien van een dimmer. Hierdoor bepaal je helemaal zelf hoeveel licht je in een ruimte laat schijnen. Geef jij hem een mooi plekje in je woonkamer, eetkamer of slaapkamer? Hij komt ook uitstekend tot zijn recht op je werkplek waar hij ook direct je aandacht opeist. Deze eyecatcher maakt je werkdagen (nog) mooier.

Flos Moni bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Moni collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.