Naar boven

Flos IC Lights

De Flos IC Lights serie is een verzameling van hanglampen, vloerlampen, tafellampen en wandlampen, ontworpen door Michael Anastassiades. De topontwerper raakte via een online video geïnspireerd door een jongleur. De manier waarop deze artiest zonder al te veel moeite meerdere ballen op zijn armen en handen kon balanceren was voor Anastassiades een enorme inspiratie. Dit was het begin van de prachtige Flos IC Lights serie. Dus ben jij op zoek naar een mooie, strakke en vooral originele hanglamp voor in de eetkamer of keuken? Dan is de Flos IC Lights S1 hanglamp misschien wel de aangewezen lamp om jouw interieur perfect in balans te brengen!

Flos Verlichting

Het Italiaanse familiebedrijf Flos is opgericht in 1962 om designlampen te produceren. Bij dit Italiaanse merk vind je designverlichting in alle soorten en maten. De collectie bestaat uit design klassiekers maar ook uit hippe moderne exemplaren. Van alles wat! De Flos IC Lights serie is eigenlijk een combinatie van beide. Flos is continu bezig met vernieuwende materialen en innoverende technologieën waardoor het Italiaanse designlabel keer op keer weet te verrassen met haar ontwerpen. De verschillende designers die voor Flos werken, zorgen voor de absolute topstukken in de ijzersterke collectie. Neem Michael Anastassiades, de ontwerper die alledaagse verlichting creëert waarbij vitaliteit centraal staat. De Flos IC Lights serie is hiervan een perfect voorbeeld. Flos blinkt zowel uit in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. Ook is het label actief op het gebied van nieuwe verlichtingsvormen als LED- en fluorverlichting. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat je dus goed adviseren voor je een Flos lamp aanschaft!

Flos IC Lights: Uitgebalanceerde perfectie

De Flos IC Lights serie is, zoals een jongleur, perfect in balans. De lichtbollen van de hang-, wand- en staande lampen lijken te zweven op de slanke stangen van staal. Bijzonder aan de Flos IC Lights is dat de lichtbollen constant in beweging lijken te zijn. Toch blijven ze rustig op hun plaats, zelfs wanneer ze op hun kop hangen! Neem de Flos IC Lights S2 hanglamp. Deze lamp gaat eigenlijk verder dan een jongleur. Ondanks dat de lichtbol zich aan de onderkant van de stang bevindt, geeft hij geen millimeter toe. Voor de perfecte balans tussen vormgeving en licht zit je bij de Flos IC Lights serie dus helemaal goed.

Eindeloze keuze

De verschillende lampen van de Flos IC Lights serie zijn verkrijgbaar in meerdere formaten en twee prachtige kleuren: messing en chroom. Een uitgebreide keuze dus! Alle lampen uit de Flos IC Lights serie zijn in ieder geval gemaakt van staal in combinatie met een lichtbol van geblazen glas. Zo is de Flos IC Lights F2 vloerlamp een perfecte toevoeging voor jouw woonkamer. Of wat dacht je van de Flos IC Lights T1 High tafellamp? En voelt je werkplek wat uit balans, dan is de Flos IC Lights C/W 1 wandlamp de ideale keuze voor jou. Met de Flos IC Lights serie is het allemaal mogelijk! Ook geeft de combinatie van de verschillende lampen van de Flos IC Lights serie een verrassend leuk effect.

Flos IC Lights bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij elke lamp van Flos IC Lights serie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke lamp van de Flos IC Lights serie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp van de Flos IC Lights serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.