Sorteren op

1-2 van 2 producten

Flos

Flos is een echt Italiaans familiebedrijf. Het designmerk werd in 1962 opgericht om een collectie designlampen met een uniek ontwerp te produceren. Naast enkele hippe exemplaren kent de collectie van Flos talloze designklassiekers. De modellen variëren van plafondlampen en vloerlampen tot tafellampen en wandlampen. Ook zijn de Flos kroonluchters wereldwijd beroemd vanwege de originele vormgeving, de unieke details en het extravagante formaat. Flos vernieuwt zijn materialen en technologieën continu waardoor het designlabel altijd weet te verrassen met zijn ontwerpen. Bovendien hebben diverse topontwerpers van over de hele wereld hun naam verbonden aan dit Italiaanse merk; de Nederlander Marcel Wanders, Achille Castiglioni, Jasper Morrison, Philippe Starck en Paolo Rizzatto. Flos is zowel sterk in decoratieve verlichting voor in huis als in projectverlichting. De mogelijkheden zijn echt eindeloos.

Bijzonder vormgegeven Flos Gatto tafellampen

We laten je ook graag kennismaken met de grote broer: de Flos Gatto tafellamp. Een bijzonder uiterlijk in combinatie met een bijzondere samenstelling maakt deze tafellamp tot een prachtig item. Deze lamp gaat 58 centimeter de hoogte in en de lampenkap heeft een diameter van 38,5 centimeter. Om het plaatje compleet te maken, kun je er ook voor kiezen om deze tafellampen samen een mooi plekje te geven. Dat geeft ook direct een speels(er) effect door de verschillende groottes. Leuk om te weten: deze tafellampen bedien je met een dimmer op het snoer waardoor je zelf in de hand hebt hoeveel licht er schijnt. Handig, toch?

Flos Gatto bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Flos. Dat betekent dat wij alle producten uit de Flos Gatto collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.